boji0584 کاربر ارشد تالار وضعيت: آفلاين 22 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 7675 امتياز: 43231 تشکر کرده: 239 تشکر شده 1119 بار در 588 پست
محل سكونت: 0584
ارسال شده در: شنبه، 15 اسفند ماه ، 1388 14:28:42 موضوع مطلب: یک ترفند جدید ارسال عکس رنگی با اس ام اس
با سلام
با توجه به اینکه خیلی از دوستان تمایل دارند بوسیله sms و با این سیم کارت ها و سرویس های معمولی عکس رنگی بفرستند در اینجا میخوام ترفندی رو بگم که همه عزیزان بتونند به این خواسته خودشون برسن.
فقط دو نکته:
1- البته من این کار رو روی گوشیهای نوکیا سری 60 امتحان کردم و کاملا جواب داد...
2- اینو هم بگم که ارسال این sms برابر با 18 sms معمولیه..
حالا روش کار :
1) ابتدا به قسمت Contact رفته و یک Contact جدید با هر اسمی که دوست دارین (ترجیحا کوتاه باشه) بدون شماره بسازین (از صفحه ویرایش اسم و فامیل و شماره و... بیرون نرین)
۲) بعد از انتخاب اسم Options رو بزنید و از اونجا Add Thumbnail رو انتخاب کنین (دقت کنید که عکسی رو می خواین بفرستین به عنوان Thumbnail انتخاب کنین).
۳) وقتی Contact مورد نظر رو ساختین بیاین رو صفحه اصلی Contact (جایی که اسم هارو مینویسه) و اسمی رو که ساختین پیدا کنین
۴) روی اسم یا همون Contact که ساختین Options رو بزنین و از اونجا Send==> Via Text Message رو انتخاب کنین
حالا همون صفحه ای که همیشه اس ام اس هاتون رو اونجا مینویسین باز میشه و اگر به بالای همون صفحه نگاه کنید عکسی رو که به عنوان Thumbnail انتخاب کردین می بینین.
حالا می تونید اس ام اس رو به هر کس که می خواین بفرستین و اون هم عکس رو به همون صورت که شما می بینید دریافت کنه.
فکر کنم دوستان این کار رو بپسندن و با توجه به اینکه تعداد sms بالایی رو میگیره ولی گاهی می ارزه.
Mili کاربر حرفه ای وضعيت: آفلاين 14 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 3844 امتياز: 41634 تشکر کرده: 63 تشکر شده 780 بار در 417 پست
محل سكونت: (bbl)
ارسال شده در: شنبه، 15 اسفند ماه ، 1388 17:14:40 موضوع مطلب:
و عزيزم دقت كردي سايز عكسي كه ارسال ميكني چقدري ميرسه دست طرفت؟ _________________ هرگز حسرتي در هيچ کجاي دنيا اين چنين يکجا جمع نمي شود که در همين سه واژه کوتاه : او دوستم ندارد ...
Mili کاربر حرفه ای وضعيت: آفلاين 14 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 3844 امتياز: 41634 تشکر کرده: 63 تشکر شده 780 بار در 417 پست
محل سكونت: (bbl)
ارسال شده در: شنبه، 15 اسفند ماه ، 1388 17:43:41 موضوع مطلب:
boji0584 مي نويسد:
نه.
ولی انگاری کامل رسیده که گیرنده چیزی بهم نگفته!
يه بارم برا خودت بفرست خب..... بعد نتيجشو همينجا اعلام كن _________________ هرگز حسرتي در هيچ کجاي دنيا اين چنين يکجا جمع نمي شود که در همين سه واژه کوتاه : او دوستم ندارد ...